Com ser una escola verda?

Ser una escola verda implica entrar en un procés de formació continua que s’inicia amb una formació inicial en educació per la sostenibilitat. El curs següent entraràs a formar part del seminaris territorial d’equips de centre on intercanviaràs experiències amb els centres educatius de la teva comarca. Serà en aquest segon any on obtindreu el distintiu per penjar a la vostra escola.

A continuació us expliquem en detall tots els passos per ser una escola verda!

proces-per-ser-escola-verda

Formació

La formació del professorat dels centres educatius és una prioritat dels departaments d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat, atès que és una eina de suport i d’enfortiment del projecte educatiu de cada escola o institut, que aprofita l’intercanvi pedagògic i la formació de persones de diferents centres educatius. El professorat que participa en la formació forma part de l’equip impulsor del pla d’educació per a la sostenibilitat del centre o és representant de l’equip directiu, i té el compromís de transferir i compartir el treball de la formació amb la resta del claustre.

S’ofereixen dues modalitats formatives:

  • Formació inicial d’equips de centre sobre Educació per a la sostenibilitat
  • Seminaris Territorials d’equips de centre

 

Seminaris Territorials d’equips de centre

Tots els centres que formen part de la Xarxa d’Escoles Verdes han de participar en un Seminari Territorial d’equips de centre, atès que és l’eina bàsica per a la formació, dinamització i seguiment dels centres que participen en el programa.

 

Documentació

Aquí podeu descarregar tots els documents que necessiteu per fer la vostra renovació:

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...