Fem Xarxa

Les Escoles Verdes formen part d’una xarxa de Centres Educatius que volen fer un canvi qualitatiu en el seu projecte educatiu a través de l’educació per a la sostenibilitat. Això permet estar al dia de les activitats que s’estan duent a terme ens els centres educatius i, a la vegada, també tenir la possibilitat de compartir la informació i dur a terme projectes i accions conjuntes.

 

logo-xesc

Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya, XESC

La, Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya, XESC, està formada per la Xarxa d’Escoles Verdes i xarxes locals que promouen programes d’educació per a la sostenibilitat adreçats als centres educatius de Catalunya. És una xarxa de xarxes de centres educatius que desenvolupen programes d’educació per a la sostenibilitat.   Des de la XESC es facilita:   + informació
logo-esenred

Escuelas hacia la Sostenibilidad en Red, ESenRED

Escuelas hacia la Sostenibilidad en Red, ESenRED, és una xarxa estatal de xarxes de centre escolars sostenibles promogudes per iniciativa de les administracions públiques. Actualment hi participen 12 xarxes.   L’objectiu que persegueix és:
  • Facilitar l’intercanvi d’experiències entre centres.
  • Promoure la reflexió conjunta.
  • Desenvolupar projectes comuns.
  • Establir relacions amb altres xarxes similars amb la finalitat de millorar el desenvolupament competencial de l’alumnat, a través del seu protagonisme participatiu, i la formació contínua del professorat.
  + informació

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...