+ Projectes

Les escoles que forment part del programa escoles verdes a part de les jornades d’intercanvi i formació que s’organitzen des de Departament, també tenen l’opció de participar en altres projectes que treballen en xarxa amb altres centres educatius fora de Catalunya.

confint

CONFINT

La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) és un procés global impulsat pel Govern brasiler que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta. La primera edició de la CONFINT va culminar el juny de 2010 al Brasil on 400 joves, de més de 50 països, es van trobar per debatre temes sobre medi ambient i canvi climàtic. D’aquesta trobada, en va sorgir la Carta Internacional de Responsabilitats dels joves, el full de ruta dels nois i noies compromesos amb construir un món més sostenible.

Cada any es te lloc una trobada Catalana i una trobada amb centres de l’estat Espanyol, on es facilita l’intercanvi entre els joves, es desenvolupen projectes comuns i s’estableixen relacions.

+ informació

cooperacio-senegal

Cooperació amb el Senegal

Es tracta d’un projecte d’agermanament entre 12 centres educatius catalans i senegalesos de la regió de Fatick.

Amb l’objectiu que els alumnes dels centres catalans coneguin com és el Senegal, s’organitzen visites a les escoles d’una senegalesa que viu a Catalunya perquè expliqui la realitat social, cultural i ambiental d’aquest país africà.

Un cop iniciat l’agermanament, cada escola coordina accions conjuntes sobres temes ambientals que estiguin treballant en els seu centres educatius.

La llengua vehicular del projecte és el francès.

+ informació

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...