Fem residu zero al pati! Les Escoles Verdes de l’Alt Urgell i la Cerdanya celebren la Setmana de la Natura

Amb motiu del Dia del Medi Ambient i la Setmana de la Natura 2017, els 12 centres que formen part de la xarxa d’Escoles Verdes de l’Alt Urgell i la Cerdanya, van organitzar una acció conjunta per conscienciar la comunitat educativa sobre la necessitat de reduir el volum de residus que generem.

Els centres s’han plantejat el repte d’aconseguir no generar cap residu a l’hora d’esmorzar durant un dia amb aquesta acció simbòlica, com també consolidar l’adopció d’hàbits alimentaris més saludables i que no generin residus.

Cada centre ha dut a terme la iniciativa amb la col·laboració de docents, alumnes i famílies, per aconseguir que el dia de la celebració les papereres del pati quedessin buides d’embolcalls.

Unes setmanes abans, els alumnes han comptat o mesurat la quantitat de residus que s’han generat a l’hora del pati en el seu centre, tant els que hi ha a les papereres com els que queden a terra. Com a cloenda, s’han fet fotos tots els participants en el seu pati, on ensenyen les mans obertes, amb un zero dibuixat al palmell.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...